24.03.2017

Вкусни пролетни предложения

Свежи, вкусни, предизвикващи съзнанието и мечтите! Така може да опишем новите пролетни предложения на Хасиенда. Менюто включва дръзки специалитети от интернационалната кухня както и дразнещи небцето авторски ястия.

Меню, достойно за всеки изискан ресторант. Закачливите Кюфтета от сейтан, подходящи за всички постещи и вегетарианци, ще задоволят глада на всеки, който не може дълго да издържи без вкуса на месо. 
Здравословни, цветни и изключително вкусни ястия с лимец, свежи салати с нотки, загатващи мисли за слънце, лято и море са само част от новите ни предложения.

Пилето с пармезанова коричка ще остави средиземноморски привкус във Вас. 

Любителите на азиатската кухня могат да се насладят на изключително здравословно приготвените нудели от елда, които ще задоволят и най-претенциозния вкус. Няма да останете разочаровани и от пилето с къри, в което умело са съчетани ананас, бамбук и кокосово мляко. 
Не сме забравили и любители на истинското, сочно и добре приготвено месо. Неустоимото бавно печено свинско, както и свинските медальони, съчетани с подходящи подправки и гарнитура,  ще Ви оставят сити и доволни. Крехко, сочно, полезно, а и ужасно вкусно телешко в комбинация от френски и италиански сирена, чери домати и тиквички ще остави без дух и най-изтънчените ни клиенти.
Новите ни пролетни десертни изкушения са екзотични, ориенталски, много сладки и неустоими! 

Сладкишът, на който не може да се устои, пленителен от първата хапка, е казан диби. На български името на сладкиша означава “дъното на кзана”. Така нареченият ориенталски крем карамел е перфектно допълнение към чаша горещо кафе с карамеления си вкус.
Казан диби, десертът, чието място е в изисканите ресторанти, с невероятния си вкус и текстура, десерт, за които думите не са достатъчни, трябва да се опита и усети с всеки един рецептор на небцето.
Кюнефе, още един типичен ориенталски скадкиш, сладък и сочен, който може да опитате в Хасиенда. Пленителният вкус на този десерт е от запечените до златисто хрупкавити пластове пресен кадаиф, между които ще усетите пласт прясно сирене и всичко това залято с ароматен захарен сироп.

В Хасиенда Ви очакваме да опитате тези неустоими пролетни предложения!