Общи условия

OБЩИ УСЛОВИЯ

Уважаеми посетители на сайта на Хасиенда www.hasienda.eu.
Информация на сайта представя продуктите и услугите, предлагани от Хасиенда, възможностите за работа с нас, както и обща информация за самата компания.

Предмет

Настоящият документ представлява Общите условия за взаимодействие между Хасиенда и посетителите на сайта www.hasienda.eu. Ако не сте съгласни със следващите условия, моля не посещавайте сайта и не ползвайте услугите му.

Обслужване на клиенти онлайн

Хасиенда предлага на своите клиенти висококачествени продукти, които можете да закупите от формата за поръчка или по телефона. Доставките на всички продукти могат да бъдат извършени от куриер с наложено плащане. 

Политика за личните данни

Сайтът на Пи Ем Фууд ЕООД защитава личните данни на своите клиенти в съответствие с българското законодателство. Като предоставяте данните си на този сайт, Вие се съгласявате всички лични данни, които ни предоставите, да бъдат обработвани за изброените по-долу цели.

Събиране на данни от потребителите на уебсайта

Когато посещавате сайта, определена информация за Вашата сесия се съхранява. Възможно е да използваме тази информация за създаване на статистики по отношение потреблението на сайта. Сайтът Ви дава възможност да ни предоставите ограничена информация за това как да се свържем с Вас. Тази информация се съхранява в нашата база данни, за да можем да отговорим адекватно на Вашето евентуално запитване и за да можем при Ваше съгласие да Ви изпращаме допълнителни информации за фирмата, които биха Ви били от полза. Вашите лични данни няма да бъдат разкривани на трети лица.