10 причини да хапваме пица

Ако има една храна, с която не можем да се разделим, то тя може да бъде само пица! 

Пицата е с нас във всеки един момент от живота ни - събира ни в петъците, в средата на натоварената седмица или в почивните дни! Тя може да е домашна, италианска, постна или с 3 вида месо.. колаборациите са безкрайни!

Мирисът на разтапящ се кашкавал и сос с всякакви пресни зеленчуци, месо и подправки.. я превръща в любима храна. След като прочетете това, знаем, че повечето от вас вече ще жадуват за една топла и вкусна пица, но ако все още търсите поводи да си хапнете една, тук ще ви изброим 9 сериозни причини, които да затвърдят желанието ви.


1. Пицата е.. перфектно ястие по всяко време на деня

Защо перфектно? Пицата е единствената храна, което може да се яде по всяко време на деня. Независимо дали става въпрос за закуска или обяд, може да хапнете пица, за да се заситите бързо и лесно. Освен това, не трябва повече да се притеснявате как ще я хапвате - топла или студена? Тя все е вкусна! Бързо хапване на крак или дълга вечеря с приятели и вино - консумирайте според желанията и настроението.


2. Пицата е.. хапването за всяко Party

Когато алкохолът вече е ясен, пицата е отговорът на въпроса с храната. Mоже да поръчате от разнообразни видове, за да угодите на всички. Да, така е! Всеки обича пица! Просто я разрежете на повече парчета и в по-интересни форми.


3. Пицата е.. "среднощна закуска"

Среднощният глад става толкова изнервящ, когато трябва да решите какво да ядете точно по това време на нощта. Пицата е перфектната идея.. Допълнете вкуса си с малко сирене и пикантни сосове и гарнитури, за да се насладите на добър сън веднага след това.


4. Вкусете редки комбинации. Това е една от малкото пикантни храни, които вървят с ананас!

Пицата върви с всякакви сосове и топинги. Всички знаем за новата тенденция, изненадваща сетивата - пица с ананас! Независимо дали ще ви допадне или не - опитайте! Oпитайте и с броколи. За нас може би е нова концепция, но пицата с ананас е дошла от Канада още през 90-те години. Не се шокирайте, а консумирайте. 


5. Вкусна е и гореща, и студена

Не можете да се изправите пред последните 2 парчета от огромната си пица? Не се притеснявайте, защото на сутринта тя все още ще бъде там и вкусът й ще е толкова добре, колкото и предишната вечер.


6. Пицата е международната храна

Хората по цял свят винаги намират време "за по парче".


7. Всички подправки са добре дошли

По време на Революцията, ние сме доста сладък куп. Ето защо предлагаме превъзходно разнообразие от подправки, които да придружават любимото ви ястие. Големият лек мая? Армагедонски сос? Синьо сирене потапяне? Имаме всичко. Просто попитайте в бара.


8. Защото... кашкавал.. навсякъде!

Общоприето е, че сиренето е едно. И повечето пици идват с него като стандарт - като всички над върха. Някои пици са пълни в кората - това е добре. Някои други пици са тайно подредени под топингите - това също е доста добро. Сиренето е основно страхотно. Извинете ни.


9. Перфектната храна за първа среща

Мислили ли сте колко впечатления може да си създадете от съвместно хапване на пица, ако сте нова/бъдеща двойка? Избягвате въпросите за времето и просто разделяте по една пица. Отбележете всички важни въпроси. Дали той/тя обича люта пица? Дали той/тя хапва и коричката? Какво предпочита - майонеза или кетчуп? Ще ви сподели ли последната маслина? Една пица - толкова много предпочитания!


10. Пицата винаги намира пътя към сърцето

Тя не просто засища, а носи удовлетворението, дава разнообразни вкусови наслади.


Ако не ви се излиза навън или сте прекалено уморени след забързания работен график. Наша отговорност е да доставим гореща и вкусна пица на прага ви. Не е нужно да готвите - ние сме сготвили вместо вас!