Как хапваш пица = какъв характер имаш?

А замислял ли си се, че около теб има психолози, дебнещи те как хапваш пица?
Според тях начинът, по който хапваш твоята пица, издава характера ти и всеки попада в една от типичните четири личностни категории.

Едва ли не хапването на пица не е рутина, а дори би разкрило съществени черти на твоята или чужда личност.

Ето ги и четирите личности:

Ако сгънеш парчето преди да го поднесеш към устата си, то ти си ВОДАЧ!
Много си добър в изпълняването на няколко задачи.. едновременно! Подобни типажи често хапват пицата си докато говорят по телефона или шофират. Ти си доста активна личност. За теб дори не е важен толкова вксусът на самото хапване, колкото храненето само по себе си.

Ако първо предпочиташ да отхапеш коричката, то ти си ТВОРЕЦ! 
Ти си спонтанен и живееш живота си на пълни обороти! Обичаш да са различен, да предизвикваш статуквото и да налагаш трендове. Колоритен си, искаш вниманието да е върху теб и знаеш как да го привлечеш.

Ако подходиш към пицата не с ръце, а въоръжен с нож и вилица, то тогава ти си ПОДДРЪЖНИК!
Ти си топ и благи човек, който обича да играе в отбор. "Идеалният сътрапезник!" биха казали много хора. Ти си рамото, на което винаги може всеки да изплачеш болката си. Помниш всички рождени дни и гледаш на тържествата всички гости да са пбслужени преди да напълниш собствената си чиния.

Ако просто отхашеш пицата без излишни маневри, то ти си от типа на ПЕРФЕКЦИОНИСТ! 
Придържаш се към това, което знаеш, защото си сигурен в добрите резултати! Би експериментирал и с няколко вкуса, но обикновено обичаш това, което обишаш. :)

(Изследването е било осъществено от Пати Ууд от университета "Емъри" в гр. Атланта.)