Лятото е.. морски дарове

Може да не сте на морето, но вкусът на морето идва при вас! Задава се лято със специалното меню с морски дарове и освежаващи храни и напитки на ресторант Хасиенда... Не просто, защото е лято, а защото искаме да Ви завъртим във въртележка от деликатно поднесени вкусове от няколко различни божествени кътчета и техните емблематични ястия.

Нека започнем с българското Черноморие и класическите Черноморски миди, приготвени на пара и фино ароматизирани с мащерка. А онзи вкус, които съвсем загадъчно разпалва рецепторите на небцето и обонянието идва от… бялото вино, в което мидите са задушени. 

А след това се отправяме към слънчева Италия и любимите Миди с чоризо, фенел и магданоз. Нестандартно съчетание на ароматни подправки за нашите географски ширини, но в действителност е изключително вкусно и със сигурност ще пожелаете да ги опитате отново.

Ако търсите приключение, завършващо с кулинарен оргазъм, елате с нас на изток, където ще опитаме крехки Кралски скариди, гарнирани със здравословен червен ориз: неустоимо вкусно ястие, което поднасяме специално за любителите на автентичната азиатска кухня.

Нилски костур с талиателе, поднесено с грах и чери домати… Любов от първа хапка!
И просто няма как, никой не може да устои на апетитната комбинацията от риба и паста. 

Но не е само това: в лятното ни меню ще откриете и вегетариански и вегански вкусотии, както и освежителни напитки, които ще направят денят Ви още по-прекрасен. Очакваме Ви съвсем скоро!